Kennismaken

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school!

We maken graag tijd voor een rondleiding. In een gesprek met de directeur krijgen u en uw kind een beeld van de school en we nemen een kijkje in alle groepen. U heeft alle tijd om vragen te stellen. En aan het einde krijgt u het inschrijfformulier en de schoolgids mee naar huis. Wilt u gelijk inschrijven? Dat kan ook, u vindt het formulier op deze pagina. Na een voorlopige inschrijving maken wij dit als school in zes weken tijd definitief, behalve als dit niet mogelijk is omdat uw kind ander onderwijs nodig heeft.

Vierjarigen

Kinderen mogen vanaf de dag dat ze 4 jaar worden naar school. Voor die tijd mogen zij, in overleg met de leerkracht, een aantal dagdelen komen kennismaken. Het is handig om rond de leeftijd van 2,5 tot 3 jaar een bezoekje in te plannen.

Leerlingen van een ander school

Komt uw kind van een andere school? Dan bekijken wij in goed overleg met de vorige school of en hoe wij een plekje kunnen geven.

Eerst een gesprek of schrijft u gelijk in?

Klik op onderstaande button om een kennismakingsformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of klik op de link voor het inschrijfformulier, dit is om een voorlopige inschrijving te doen.

Kennismakingsformulier

Wilt u gelijk het inschrijfformulier invullen? Klik dan op deze link:

Onderdeel van
Onze Wijs
Onze Wijs Christelijk basisonderwijs